Over Orange

Over Orange 4 Pets

We streven allemaal naar een gezond, vrolijk en levendig huisdier.  Ieder huisdier is echter uniek en heeft zijn eigen eisen als het om gezondheid en voeding gaat.

Onze filosofie is eenvoudig; wij willen hier aan bijdragen met een hoogwaardige voedingslijn van gezonde vers vleesvoeding en een supplementenlijn, die een perfecte basis vormen voor de dagelijkse voeding van ieder huisdier. 

Orange 4 Pets volgt de ontwikkelingen in de markt en in de wetenschap en probeert deze aan elkaar te verbinden. Producten worden door Orange 4 Pets zelf ontwikkelt in samenwerking met deskundigen & specialisten en in opdracht geproduceerd door derden. Alle producten worden uit de best mogelijke grondstoffen samengesteld en zijn gegarandeerd vrij van chemische geur, kleur, en smaakstoffen en overbodige vulstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van grondstoffen die geschikt zijn voor humane consumptie en die voor het dier goed opneembaar zijn om overbodige belasting van het lichaam te voorkomen. 

Orange producten zijn volledig proefdiervrij. Om de meest optimale kwaliteit te bepalen, worden Orange producten door middel van ”inhouse” voedingstesten zorgvuldig in de praktijk getest bij speciaal geselecteerde fokkers, eigenaren en natuurlijk de honden van eigen medewerkers. Deze onderzoeken, zoals smaaktesten en ontlasting onderzoek, zijn altijd diervriendelijk en vinden plaats in een huiselijke omgeving om de realiteit zo goed mogelijk te benaderen.

Niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar ook servicegerichtheid en advies op maat zijn belangrijk voor Orange 4 Pets.

Heeft u vragen over producten of kunnen we u ergens anders mee helpen? We horen het graag!

Partners van Orange 4 Pets