Verzending & Bezorging

Wij versturen uw bestelling met PostNL naar uw eigen adres, een ander door u opgegeven adres of een postbusadres.

Na het invullen van uw adres verschijnt automatisch het eerst mogelijke bezorgmoment. Komt dit u niet uit, dan kunt u bij “meer bezorgtijden en ophaalpunten” kiezen voor een ander bezorgmoment of levering bij een ophaalpunt in de buurt. Eenvoudig en handig als u weinig thuis bent en u uw bestelling toch snel in huis wil hebben!

Let op; Heeft u gekozen voor de optie vooruitbetaling, dan versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk zodra wij uw betaling ontvangen hebben. Het kan zijn dat uw bestelling hierdoor later geleverd word, dan het door u gekozen bezorgmoment.

Diepvriesproducten

Onze diepvriesproducten worden verzonden in een thermo-box, die speciaal voor ons hiervoor is ontwikkeld om het vlees 2 tot 3 dagen diepgevroren te houden. Hoe beter de verzendbox gevuld is, des te beter blijft de gewenste koeling behouden. Onze bestelhoeveelheden van 2 of 3 dozen diepvriesvlees per verzendbox garanderen hierdoor een perfect functionerende koelketen. 
Bevat uw bestelling diepvriesproducten, dan is het erg belangrijk dat er iemand aanwezig is die de bestelling in ontvangst kan nemen op het door u gekozen bezorgmoment. Het tijdstip dat u ziet staan is een tijdsindicatie waarbinnen uw bestelling in de meeste gevallen bezorgd zal worden. Er kunnen altijd omstandigheden zijn, zoals het weer en het verkeer, waardoor uw bestelling op een ander tijdstip geleverd wordt. Houd hier rekening mee of kies voor levering bij één van de 2000 ophaalpunten.

Uw zending volgen

Zodra uw bestelling bij ons verwerkt is, ontvangt u een e-mail met de track&trace barcode van uw zending. Hiermee kunt u uw bestelling de volgende dag online op de website van PostNL volgen.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden met handtekening voor ontvangst verstuurd.
Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van de producten die u besteld.

Bestellingen standaard € 6,75 (incl. btw)
Bestellingen met diepvriesproducten         € 9,95 (incl. btw)

Voor avondbezorging of extra vroeg ophalen bij een ophaalpunt wordt een toeslag van €2,- gerekend.

Levering in het buitenland

De gemiddelde levertijd naar het buitenland (België/Duitsland) is 2 tot 4 werkdagen. Na het invullen van uw adres verschijnen automatisch de verzendkosten van het land waar u uw bestelling wilt ontvangen. Het is niet mogelijk om diepvriesproducten naar het buitenland te versturen met PostNL.
Heeft u interesse in grotere afname van diepvriesproducten neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.