Bestelinformatie

Stel uw bestelling samen

Onder de knop "Shop" zijn onze 3 productgroepen met alle producten terug te vinden. Om uw favoriete product snel te vinden, kunt u ook gebruik maken van één van de subkopjes onder de productgroep of de zoekfunctie rechts bovenin de menubalk gebruiken. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Bij het bestellen vult u uw gegevens in en maakt u eventueel een account aan. Vervolgens ontvangt u een email met de orderbevestiging. Hierin vindt u alle gegevens over uw bestelling, zoals het adres waarnaar de bestelling verzonden moet worden, de producten die u besteld heeft en de wijze waarop u betaalt heeft. Controleer deze gegevens goed. Mocht er iets niet goed gegaan zijn, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice door het sturen van een email naar: klantenservice@orange4pets.com. Vermeld daarbij graag uw ordernummer.

Heeft u een account? Dan kunt u hier ook alle gegevens over uw bestelling en de status van uw order terugvinden.

Bestelproces

1) Plaats uw producten in het winkelwagentje
2) “Ga verder met winkelen” of ga naar “Afrekenen”
3) Vul uw gegevens in, kies uw bezorgmoment en betaalmethode
4) Controleer uw bestelling en verzend de bestelling naar ons middels de daarvoor aangewezen knop
5) U ontvangt een bevestigings e-mail met daarin uw bestelling
6) Zodra uw bestelling is ingepakt en klaar gezet voor verzending ontvangt u de verzendbevestiging met de track&trace link  

Betaling

iDeal
Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Orange 4 Pets afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor verder hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund door alle grote banken van Nederland.
Uw bestelling is direct betaald en kan verder verwerkt worden.

PayPal
Met PayPal kunt u snel en eenvoudig online betalen. Hiervoor heeft u een account bij PayPal nodig. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van PayPal.

Vooruitbetaling
U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze bankrekening. Ons bankrekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-e-mail die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk. Het kan zijn dat uw bestelling hierdoor later geleverd word, dan het door u gekozen bezorgmoment.

Meer informatie over verzending & bezorging